Taxi Breda

Bel Ons: 06-17479005

Taxi's Breda is een gerenomeerd taxibedrijf gevestigd in de gezelligste stad van Brabant; Breda. Met een capaciteit van meer dan 15 taxi's, taxibussen en touringcars, zijn wij in staat zowel particulieren als bedrijven te bedienen.

En of u nu prive of zakelijk een taxi boekt, of u alleen reist of in het gezelschap bent van een (grote) groep vrienden, kennissen en/of collega's: Onze nette, gediplomeerde chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Taxivervoer op maat! Aangepast aan uw behoeften, uw wensen. Taxi Breda onderscheidt zich daarbij met name op het gebied van: Luchthavenvervoer, zakelijk vervoer en groepsvervoer.

Luchthavenvervoer

Zakelijk en particulier vervoer, van en naar luchthavens in binnen- en buitenland? Wij verzorgen het vervoer van deur tot deur zodat u uw vakantie of zakenreis onbezorgd kunt beginnen. Zowel voor het ontvangst als voor het vervoer van zakelijke gasten zijn wij de geschikte taxi partner.

Onze ervaren en representatieve chauffeurs halen uw gasten op bij het "meetingpoint" van de luchthaven - lees: de taxi standplaats - inclusief een naambordje met daarop uw naam/bedrijf, waarna uw gasten exact naar uw wens(en) worden vervoert.

Bel ons voor een taxi van Breda naar Schiphol. Prijs €130* (48 uur van te voren bestellen)

taxi van breda naar schiphol

Vervoer van en naar een (internationale) luchthaven met Taxi Breda heeft daarnaast nog vele extra voordelen:

  • U betaalt geen parkeer- en shuttlekosten
  • Uw taxirit wordt niet gecombineerd met andere klanten
  • U wordt voor de deur van de airport-terminal afgezet
  • U arriveert op tijd en ontspannen op de luchthaven
  • U wordt voor de deur in de aankomsthal van de luchthaven opgehaald bij terugreis
  • U hoeft niet op uw taxi te wachten